Opłata za obiady w kwietniu wynosi 81,60 ( 17 dni po 4,80), prosimy o terminowe wpłaty.
Regulamin korzystania ze stołówki szkolnej i odpłatności za obiady.pdf
JADŁOSPIS 31.03.2025- 04.04.2025 r.
PONIEDZIAŁEK
kapuśniak z białej kapusty(seler), makaron w sosie bolońskim ( mąka pszenna,seler, mleko )
WTOREK
rosół z makaronem (mąka pszenna,jaja, seler), polędwiczki drobiowe w panko (gluten, jaja), ziemniaki puree (mleko), surówka z marchewki i selera( seler, mleko)
ŚRODA
zupa grochowa(groch, seler), klopsiki drobiowo-warzywne w sosie koperkowym ( jaja, mąka pszenna), kasza jęczmienna ( kasza jęczmienna), sałatka z buraków
CZWARTEK
zupa ziemniaczana (seler, mleko), pierogi z serem i truskawkami (mąka pszenna, mleko,jaja), sos czekoladowy (kakao, mleko)
PIĄTEK
zupa pieczarkowa ( seler),
paluszki rybne (morszczuk,jaja, mąka pszenna), ziemniaki puree (mleko), surówka z kiszonej kapusty i jabłka
JADŁOSPIS 07.04.2025- 11.04.2025 r.
PONIEDZIAŁEK
zupa fasolkowa ( seler),
makaron (mąka pszenna) ze szpinakiem i pieczarkami w sosie śmietanowym
WTOREK
zupa pomidorowa z makaronem (mąka pszenna, seler)
klopsiki z soczewicy i kurczaka (jaja), ziemniaki, sałatka z brokuła i suszonych pomidorów
ŚRODA
krupnik (kasza jęczmienna, seler),
pierogi z mięsem ( mąka pszenna, seler, jaja), surówka z marchewki i rzodkwi białej z jogurtem naturalnym (mleko)
CZWARTEK
zupa krem z białych warzyw (seler),
indyk w warzywach ( seler),, ryż z fasolką, papryką, curry, kapusta z białej kapusty i koperku
PIĄTEK
barszcz ukraiński (seler),
klopsiki rybne w sosie koperkowym (filet z miruny, jaja, mąka pszenna), kasza kuskus z warzywami ( pszenica), surówka z czerwonej kapusty
Płatności należy dokonywać wyłącznie w postaci przelewu na rachunek bankowy:
47 1240 6452 1111 0010 4803 5548
Prosimy o wpłacanie należnej ODLICZONEJ kwoty (bez zaokrąglania do pełnych złotych) terminowo do dnia 10-ego każdego miesiąca.
Dziecko, którego rodzic nie wpłaci wymaganej kwoty w terminie, będzie mogło korzystać z obiadów od dnia następnego po dokonanej wpłacie. W przypadku rezygnacji z obiadów szkolnych uprasza się o informację telefoniczną.
W przypadku płatności za obiady w wybrane dni tygodnia należy taką informację zgłosić telefonicznie (885 905 352) lub podać ją w tytule przelewu, pomniejszając jednocześnie ogólną kwotę. Informację należy podawać każdorazowo.
Informacje o odpisach można uzyskać pod nr telefonu: 885 905 352
Nieobecność ucznia na obiedzie należy zgłaszać intendentowi osobiście lub telefonicznie : w dniu odpisu do godz. 8.30, w każdym następnym dniu do godz. 14.30.
Jeśli rodzic nie zgłosi nieobecności dziecka u intendenta, odpis nie będzie uwzględniony.
Wszelkich informacji dotyczących obiadów szkolnych udziela:
Barbara Jagielska
885 905 352