Obiady w stołówce szkolnej będą wydawane od dnia 07.09.2020.

Płatności należy dokonywać wyłącznie w postaci przelewu na rachunek bankowy:

47 1240 6452 1111 0010 4803 5548.

 

W tytule przelewu należy podać imię i nazwisko dziecka, a także klasę, do której chodzi.

Prosimy o wpłacanie należnej ODLICZONEJ kwoty-bez zaokrąglania do pełnych złotych.

Dziecko, którego rodzic nie wpłaci wymaganej kwoty w terminie, będzie mogło korzystać z obiadów od dnia następnego po dokonanej wpłacie.

W przypadku płatności za obiady w wybrane dni tygodnia należy taką informację zgłosić telefonicznie (885 905 352) lub podać ją w tytule przelewu, pomniejszając jednocześnie ogólną kwotę. INFORMACJĘ NALEŻY PODAWAĆ KAŻDORAZOWO.

Rodzice, których dzieci uczęszczały na obiady w minionym roku szkolnym proszeni są o uwzględnienie zgłoszonych wcześniej nieobecności po uzgodnieniu telefonicznym z intendentem.

Nieobecność ucznia na obiedzie należy zgłaszać telefonicznie: w dniu odpisu do godz. 8.45, w każdym następnym dniu do godz. 14.30. Jeżeli nieobecność nie zostanie zgłoszona w terminie, odpis nie będzie uwzględniony.

 

OPŁATA ZA MIESIĄC WRZESIEŃ 2020 WYNOSI 63,00 (18 obiadów x 3,50).

WPŁAT PROSIMY DOKONYWAĆ NA PODANY WYŻEJ RACHUNEK BANKOWY DO DNIA  11.09.2020.

ZE WZGLĘDU NA TO, ŻE OD POŁOWY MARCA 2020 STOŁÓWKA SZKOLNA NIE WYDAWAŁA OBIADÓW PROSZĘ O KONTAKT W CELU USTALENIA ODLICZEŃ DLA DZIECI, KTÓRE KORZYSTAŁY Z OBIADÓW W UBIEGŁYM ROKU SZKOLNYM.

RODZICE, KTÓRYCH DZIECI NIE BĘDĄ KORZYSTAŁY Z OBIADÓW W TYM ROKU, A MAJĄ NADPŁATY, OTRZYMAJĄ ZWROTY NA KONTO.

OSOBA DO KONTAKTU:

MARZENA IWIŃSKA

885 905 352

 
SZCZEGÓŁOWYCH INFORMACJI DOTYCZĄCYCH FUNKCJONOWANIA STOŁÓWKI SZKOLNEJ I ORGANIZACJI PRZERW OBIADOWYCH MOŻNA UZYSKAĆ NA STRONIE INTERNETOWEJ SZKOŁY W ZAKŁADCE AKTUALNOŚCI( Regulamin funkcjonowania szkoły, procedury).

Partnerzy i linki

100 lecie bydgoszczy

logo emic

logo certyfikatu szkoła

edurewolucja logo

logotyp bip

logo kuratorium

budzaca sie szkola

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Więcej informacji znajdziesz Tutaj.